Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Kızlık zarı dikimi fiyatları İstanbul'da 2019 Mart ayı başlarında ve 2020 yılı içinde çok merak edilir hale geldi , bekaret diktirmeyle ilgili sorular neredeyse kürtaj fiyatlarına yakın bir popülerite kazanmış durumda. Hemen ayrıntıya girelim ve başlıklar halinde kızlık zarı dikim fiyatlarının İstanbul'da .... liradan başladığını anlatarak işe koyulalım. Bu arada kızlık zarı hakkında merak ettiklerinizi hemen bizimle paylaşabilirsiniz.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

2019 yılında İstanbul ve Ankara'da bekaret tamiri yaptırmak isteyenlerin %90'ı kalıcı kızlık zarı diktirmeyi tercih ediyorlar , flep yöntemiyle yaılan kalıcı dikimde 3 haftalık iyileşme sürecinden sonra full orijinal bir kızlık zarı elde ediliyor ve gerdek gecesi harika sonuçlar elde ediliyor. Gerçektende garanti verilebilecek tek metod kalıcı dikimdir.  Flep yöntemini nasıl yapıldığınıda aşağıda açıklayalım.

Kızlık Nasıl Dikilir ?

Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikim işlemi lokal anestezi ile 25 dakikada yapılan bir müdahaledir , vajina yan duvarından kaldırılan ince bir flep dokusu üzerinde doğal olarak var olan aktif kan dolaşımlı damarları ile beraber kızlık zarı yatağına dikilir , böylece kanıyla canıyla yaşayan gerçek bir kızlık zarınız olur , işlemden hemen sonra kalkıp yürürsünüz ve hayatınıza devam edersiniz , yürüyüşünüzden ve davranışlarınızdan bu işlemi yaptırdığınız anlaşılmaz. 20 gün cinsel ilişkiye girilmez , zaten sonrasında tamamen orijinal görünümüne kavuşur ve gerdek gecesine hazırdır.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi

İnnamayacaksınız ama eski roma döneminden beri yapılan bir jinekolojik müdahaledir ama artık flep yöntemi olduğu için pek uygulanmaz , adı üzerinde geçicidir ve 5 günden fazlasına garanti verilemez , eski kızlık zarı parçalarının birleştirilmesi  şeklinde yapılır , işlemden hemen sonra kullanılabilir , iyileşme süresi yoktur.

Kızlık Zarı Dikimi Anlaşılır mı ?

Kesine yakın ihtimalle anlaşılmaz , cinsel ilişkide penis bekaret zarını yırtarak vajina dibine ulaşır ve zarın üzerindeki damarlar parçalanır ve belirgin bir kanama olur , çarşaf kanlanır.

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

2019 yılında ve 2013 aylarında İstanbul ve Ankara'da yaklaşık olarak .... lira civarı diktirme ücretleri ile karşılaşırsınız.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj

Kızlık zarı bozulmadan kürtaj

Kürtaj fiyatı forum