Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı 2019 Temmuz 28

Kızlık zarı dikimi fiyatı İstanbul'da .... lira civarından başlar, bazı durumlarda .... tl ye kadar çıkabilir , aslında kürtaj fiyatlarının ... liradan başladığı Avrupa Yakasında artık kızlık zarı dikimi çocuk aldırmaktan bile fazla yaptırılan bir jinekolojik ameliyat haline gelmiştir. ( Kızlık zarı dikimi hakkında yorumları oku ) Bu yazımızdada kızlık zarı dikimi ücretleri dışında , flep yöntemi , kalıcı kızlık zarı dikimi , geçici kızlık zarı dikimi , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ? , esnek kızlık zarı gibi sorularınızada yanıtlar hazırladık. Kızlık zarınızı diktirerek yeniden bakire olmayı planlıyorsanız makalemizi sonuna kadar mutlaka okuyun , öncelikle kızlık zarı dikiminde olmazsa olmaz , temel taşları bir irdeleyeceğiz , gerçektende en iyi ve sanatsal dokunuşlarla dikilmiş bir kızlık zarı bile temel konular hallolmadıysa bir değer ihtiva etmez. Nedenini hemen anlayacaksınız, işte size kızlık zarı dikimi şartları :

1- Sonuç garantisi :
Kızlık zarınızı neden diktirirsiniz , sonuçta birgün hayalinizdeki erkekle evlendiğinizde veya cinsel ilişki kurduğunuzda kızlık zarı kanaması ortaya çıkması için değilmi ? Kızlık zarı öyle dikilmelidirki isterseniz 1 ay sonra isterseniz 10 yıl sonra seks yapın mutlaka kanama olmalı. Bu konuda jinekologdan garanti almalısınız. Tabi size veya partnerinize bağlı faktörler bunun dışındadır , penisin vajinaya girebilecek sertlikte olmaması , penisin aşırı küçük olması , aşırı ince olması gibi nadir sebepler sayılabilir.

2- Gizlilik :
Kızlık zarı dikimi yani himenoplasti ameliyatı mutlaka gizlilik içinde yapılmalıdır , sizden başka kimse bunu bilmemelidir ve sağlık dökümlerinize işlenmemelidir. Kızlık zarı diken .. anlaşmalı olduklarından yaptıkları her işlemi aynen .. ya işleme zorunlulukları vardır , dolayısı ile yapılan kızlık zarı dikimi oralarda gizli kalmaz. Ama buna karşılık özel jinrkolog muayenehanelerinde ..anlaşması olmadığı için kayıtlara geçme ihtimalide yoktur.

3- Doğallık :
Kızlık zarı dikiminde en fazla sonuç garantisi aranır yani yıllar sonra bile cinsel ilişkiye girilse kızlık zarı kanamasının ortaya çıkması çok önemlidir , ama dikim sonrası vajina girişinin doğal anatomik yapıda olması ve gözle bakıldığında orda bir işlem yapıldığının fark edilmemeside önemlidir. O yüzden himenoplasti ameliyatında doğal yapıyada sadık kalınmalı ve dikişler iyileştikten sonra eski bakirelik günlerindeki duruma geri döndürülmesi önem kazanır.

Kızlık zarı dikiminde öncelikle neleri aramanız gerektiğini sanıyorum artık biliyorsunuz , bunların dışında sizin aklınıza takılan ve hastalarımızdan aldığımız telefonlar doğrultusunda sorulan sorularıda alt bölümler halinde cevaplıyoruz , makalemizi okumaya devam edin , bu arada kızlık zarı dikimi konusunda hangi jinekolog daha iyidir diye karar veremiyorsanız eski dostunuz google'a danışabilirsiniz , yazın google'a " kızlık zarı diken en iyi jinekolog " veya " kızlık zarı diken en iyi doktor " diye , sonuçlara bakın .. en üstlerde göreceksiniz , tabii sonuçların üst kısmında yanında " reklam " yazan sonuçları dikkate almayın .

Kızlık zarı dikimi fiyatı


İstanbul'da 2019 yılı Ağustos başında bayramdan hemen sonra kızlık zarı dikimi fiyatı yaklaşık olarak .... tl civarından başlar ve .... lere kadar çıkabilir, bu dikim ücretine işlemin başında yapılan kızlık zarı muayeneside dahil edilir , ama sadece kızlık zarı muayenesi yani bekaret testi yaptıracağım kızlık zarı dikimini sonra düşünürüm derseniz İstanbul'da kızlık zarı diken birçok yerde ek sadece 150 tl civarı bir muayene ücreti istenir.

Kalıcı kızlık zarı dikimi


Kalıcı kızlık zarı dikimi yani flep yöntemi İstanbul'da 2019 yılı içinde en fazla tercih edilen jinekolojik operasyon olmuştur , bunun en büyük sebebi sonuç garantisi olması ve zaman kısıtmalası olmamasıdır , yani bir kere diktirdikten sonra ne zaman isterseniz cinsel ilişkiye girebilirsiniz , sıkıntı olmaz. Yaklaşık 20 günlük bir iyileşme süresinden sonra dikişler kendiliğinden eriyerek kaybolur ve altından orijinal kızlık zarı çıkar. Artık eski bakrelik günlerinize tam anlamı ile dönmüş olursunuz.

** Kızlık zarı dikimi hakkında hasta yorumlarını oku , yorum yaz ( isimsiz yorum yazmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seçin )

Geçici kızlık zarı dikimi


Geçici kızlık zarı dikimi 2019 yılında ve önceki 10 yılda artık pek kullanılan bir yöntem değildir , aslında daha önceki yıllara giderseniz nerdeyse 2000 yıldır uygulanmakta olan bir yöntemdir , ama artık flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi çıktıktan sonra önemini yitirdi ve sadece fazla vakti olmayan 3 gün içinde cinsel ilişkiye girmesi gereken bayanlara tavsiye edilen bir yöntem haline geldi . Geçici kızlık zarı dikiminin tek avantajı dikimden hemen sonra kullanılabilir olmasıdır , en önemli dezavantajı ise 3 günden fazla dayanmamasıdır.

Flep yöntemi


Flep yöntemi 2019 yılı ve öncesinde en sık uygulanan himenoplasti metodu olup kalıcı kızlık zarı dikiminin vazgeçilmez tekniğidir , isterseniz nasıl yapıldığını maddeler halinde yazalım :

1- Hastanın kabulu ve ön görüşme
2- Kızlık zarı muayenesi ( Bekaret muayenesi , bekaret testi )
3- Bekaretin bozulduğu tespit edilirse kızlık zarı dikimi flep yönteminin kağıt üzerinde şekil çizerek hastaya anlatılması
4- Hastanın jinekolojik masaya yerleşimi
5- Vajina girişinin lokal anestezik ile uyuşturulması
6- Vajina yan duvarından kaldıırlan ince bir flep tabakasının kızlık zarı ringine dikilmesi
7- Vajinası genişlemiş , yani vajinal açıklığı fazla olan bayanlara karşı vajina duvarından bir flep daha kaldırılarak çift kat flep dikilmesi
8- Kızlık zarı dikimi sonrası hastanın masadan kalkarak yürüyüp sosyal hayatına veya çalışma yaşamına aynı gün geri dönmesi

Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ?


Usta ve tecrübeli ellerde dikilmiş bir kızlık zarı nerdeyse hiç anlaşılmaz, özellikle flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdıysanız artık sorunuzuz kalmamıştır , iyileştikten sonra artık himenoplasti yaptırdığınızı unutabilirsiniz . Peki nasıl olurda anlaşılmaz, flep dokusu vajina duvarından kaldırılırken bir ucu vajina duvarında sabit bırakılır , böylece yeni kızlık zarının üzerinde aktif kan dolaşımı olan damarlar olur ve kızlık zarı yırtıldığında bu damarlar parçalanarak kanama oluşturur.

** Kızlık zarı dikimi hakkında hasta yorumlarını oku , yorum yaz ( isimsiz yorum yazmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seçin )

Esnek kızlık zarı


Kızlık zarı çeşitleri arasında yaklaşık %5 oranında kızlık zarı esnek olabilir , aslında kızlık zarının tam ortasında normalde bulunan delik , esnek kızlık zarında olması gerekenden çok daha büyüktür ve penis bu delikten geçerek vajinaya ulaşabilir. Esnek kızlık zarı olanlarda cinsel ilişkide kızlık zarı yırtılmaz ama içten ayrışır ve belirti vermesede kızlık zarı bozulmuş olur. Esnek kızlık zarı olanlara flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yapılarak normal kızlık zarına dönüşüm mümkündür.

Kızlık zarı diktirenler ve yorumları


Kızlık zarı diktirenlerden izlenimlerini almak , dikim sonrası girdikleri cinsel ilişkideki tecrübelerinden faydalanmayı isteyen çok oluyor , ama takdir edersiniz ki himenoplasti gizlenmeye en fazla ihtiyaç duyulan cerrahi müdahaledir , ama sitemizde makalelerin altlarında yeralan yorumlar bölümlerinde kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını bulabilirsiniz.

Kızlık zarı nasıl dikilir ?


Kızlık zarı dikimi yani himenoplasti ameliyatı yaklaşık 25 dakika süren ve lokal anestezi yani bölgesel uyuşturma ile gerçekleştirilen bir operasyondur , herhangi bir yan etkisi veya riski yoktur. Uyuşturulduğu için dikim esnasında herhangi bir acı veya ağrı hissetmezsiniz , hatta dikim esnasında telefonla görüşme yapanlar bile oluyor :) Kızlık zarı dikim tekniği olan flep yönteminin ayrıntılarını yukarıda zaten verdik , ama şunun üzerüne basmak lazım , kızlık zarı dikimine geldiğinizde yarım saat içinde tüm işlemler aynı gün biter ve yarım saatin sonunda yürüyerek çıkıp gidersiniz, bakire olarak.

** Kızlık zarı dikimi hakkında hasta yorumlarını oku , yorum yaz ( isimsiz yorum yazmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seçin )

Kızlık zarı yapısı , rengi ?


Kızık zarı yapısı tamamen vajina iç döşemesi kabul edilen mukoza yapısı ile aynıdır , aslında himen latince adıyla anılan kızlık zarı vajina dokusunun bir uzantısıdır , dolayısı ile fle yöntemide vajina dokusundan kaldırılan ince bir mukoza tabkası ile gerçekleştirilir. Kızlık zarının rengi açık kırmızı veya gül pembe renktedir.

Kızlık zarı zedelenmesi


Kızlık zarının zedelenmesi veya zarar görmesi evlilik öncesi bekareti koruma amaçlı kısıtlanmış ön sevişmelerde çok sık görülür. Halk arasında sürtünme ile sekste denen bu aktivite esnasında penis büyük dudakların arasında sürtünür ve ara ara penis başı yani glans penis kızlık zarı orta deliğine takılıp kızlık zarı üzerinde zedelenmeye veya lazerasyonlara sebebiyet verebilir. Bu durumda zaten bir yırtılma ağrısı hissedersiniz ve birkaç damla kan gelir , kızlık zarının kalıcı olarak yırtılıp yırtılmadığını anlamak için bacak aranıza küçük bir makyaj aynası tutup görmeye çalışmanız veya cep telefonu kamerası ile resmini çekip arkadaşlarınızla paylaşıp onların fikirlerini almanız sizi aydınlatmadığı gibi komik duruma düşürür , tek çare bir jinekoloğa giderek kızlık zarı muayenesine girmektir.

Kızlık zarı görüntüleri

Kızlık zarı görüntülerini izletmek , kızlık zarı dikimi videosu seyrettirmek tıbbi etiğe aykırı olduğu için bizim sayfalarımızda yer almıyor ama kızlık zarı dikiminin temsili animasyon videosunun izlemenizde sakınca olmadığını düşünüyorum .

Kızlık zarı diktirme ameliyatı izle


Kızlık zarı diktirme ameliyatı izlemek isteyen tıp öğrencilerini anlamak mümkün olabilir belki ama konuyla alakası bile olmayan onbinlerce kişi bu kızlık zarı dikimi videosu arıyor , bu ne meraktır anlaşılır gibi değil. Her neyse biz kızlık zarı dikimi ameliyatı gibi mahrem konuların videolarının izletilmesine karşıyız.

** Kızlık zarı dikimi hakkında hasta yorumlarını oku , yorum yaz ( isimsiz yorum yazmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seçin )

Kızlık zarı dikimi İstanbul


İstanbul kızlık zarı dikimi konusunda referans şehir haline gelmiş durumdadır , sadece islam ülkelerinden değil birçok Avrupa ülkesindede bilindik bir kızlık zarı dikim merkezi durumundadır. Bize ülke içinden gelen himenoplasti hastaları dışında yurtdışındada çok hasta geliyor , hemde Fransa , İngiltere , İsviçre gibi sosyal açıdan zirvede olan ülkelerden. Sanıyorum beşeriyet ne kadar ileri giderse gitsin insanların saflığı her zaman aranan bir unsur olmaya devam edecek.

Kızlık zarı dikimi Ankara


Ankara'da kızlık zarı dikimi fiyatları İstanbul'a nazaran daha pahalı olarak uygulanıyor , ben bunu Ankara'da kızlık zarı diken doktor sayısının az olmasına bağlıyorum. Mesela İstanbul Avrupa yakasında ... tl den başlayan fiyatlarla en alasından kızlık zarı diktirebilecekken Ankara'da bu rakam ... lerden başlamaktadır.

Kızlık zarı bozulma belirtileri


Çok sorulan bir konuyada değinerek sohbetimizi tamamlayalım diyorum , kızlık zarı bozulma belirtileri :

1- Sürtünme benzeri ön sevişme esnasında kızlık zarı bölgesinden kan gelmesi
2- Kızlık zarı bölgesinde yani vajina girişinde yırtılma ağrısı ve acıma
3- Kasıklarda ağrı
4- Banyo yaparken vajina girişinde yanma
5- Hastanın elle kendi kendini muayene ettiğinde kızlık zarı üzerinde daha önce var olayan bir boşluk ortaya çıkması durumu.

** Kızlık zarı dikimi hakkında hasta yorumlarını oku , yorum yaz ( isimsiz yorum yazmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seçin )

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj

Kızlık zarı bozulmadan kürtaj

Kürtaj fiyatı forum