Kızlık zarı bozulmadan kürtaj

Bakire iken gebe kalmak size imkansızmış gibi görünebilir ama bu konuda birçok hastamız oluyor ve bunların %99 kadarı kürtaj olmak istiyor, peki kızlık zarı bozulmadan kürtaj yapılabilir mi ? Kürtaj sonrası yaşamınıza yine bakire olarak devam edebilirmisiniz? Evet bu mümkün, aslında iki ihtimal söz konusu diyebilirim, esnek kızlık zarına sahip olan bayanlarda adet deliği üzerinden vakum kürtaj yapmak zaten çok kolay ama diğer çeşit kızlık zarlarında gebelik kesesini almak için kızlık zarı üzerinde küçük bir kapak açıp işlemden sonra kızlık zarı dikimi yaparak açtığımız pencereyi kapatmamız gerekiyor. Merak ettiğinizi biliyorum, bu işlemde kızlık zarı diktirme ücretide işe karışıyor.

Peki kızlık zarı bozulmadan nasıl gebe kalınabiliyor, bu konuda nelere dikkat etmek gerekir? Üreme fizyolojisini az çok bilen biri sperm hücrelerinin kuyruklu olduğunu ve yumurtaya doğru 15 santime kadar seyahat edebildiğini iyi bilir, dolayısı ile kızlık zarı civarına sperm veya zevk suyu ile bırakılan hücreler dakikalar içinde yumurtaya ulaşma kabiliyetine sahiptir, tabiki tam birleşmeli cinsel ilişkiye göre gebelik ihtimali çok daha düşüktür, ama çarkıfelek sizin önünüzde durduğunda bu oran tama eşit hale gelir.
Ne yapmak lazım, gebelik oluştuğunda doğurmak ve kürtaj dışında bir yol yok biliyorsunuz, ama karşı cinsle sürtünme şeklinde bir yakınlaşmanız olacaksa doğum kontrol yöntemlerinden birini uygulamakta fayda olacaktır.

Kızlık zarı bozulmadan kürtaj olunur mu diye soranlara yukarıda detay verdim, kızlık zarı bozulmadan kürtaj yapılır mı sorusunada bu konuda birçok vakamız olduğunu söyleyerek cevap verebilirim, kızlık zarı bozulmadan kürtaj yapılabilir mi gibi benzer suallerde aynı sonuca çıkacaktır, kızlık zarı bozulmadan kürtaj olur mu merak edenler yazımızı dikkatli okusunlar, kızlık zarı bozulmadan kürtaj video şeklinde izlemek isteyenlerde oluyor ama kürtaj videosu yayınlamak yasaktır, bakirelikte kürtaj bu durumda mümkün oluyor, kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi evet kalınıyor.

Kürtaj

Bakire iken veya kadın iken istenmediğiniz bir gebelik durumunuz varsa bunu sonlandırmak için ihtiyacınız olacak temel bilgileri okumak için kürtaj başlıklı yazımı okuyunuz.

Kürtaj nasıl yapılır ?

En güncel metod olan vakum kürtaj tekniğinin detayları herzaman merak konusu olur, kesici alet kullanılmadan hava basıncı ile kesenin alınmasında dayalı metodun inceliklerini görmek için kürtaj nasıl yapılır konulu makalemi okuyun.

Kürtaj sonrası cinsel ilişki

Aynı adet kanamalarında olduğu gibi kürtajdada rahim kanalından sıvı halde gebelik malzemeleri aktığı için kanal belli bir süre açık kalarak dıştan gelebilecek mikrobik tehlikelere karşı zayıf bir dönemden geçiyor, dolayısı ile kürtaj sonrası cinsel ilişki için 10 gün kadar beklemekte fayda vardır.

Kürtaj yasası

Ülkemiz kanunlarına göre hamileliği sonlandırmada gebelik haftası limitleri ve yaş sınırları hakkında yürürlükte olan yönetmelik ve muhalefet etme durumunda cezai yaptırımlar hakkında bilgi almak için kürtaj yasası konulu yazımı okuyunuz.

En uygun kürtaj fiyatı

İstanbul'da çocuk aldırmak için belli bir bütçe ayırmak adına gebelik haftanıza göre cebinizden kaç para çıkacağını net olarak bilmek istersiniz, bu konuda en uygun kürtaj fiyatı başlıklı yazımı okuyabilirsiniz, yada Bakırköy'deki muayenehanemi telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz, veya WhatsApp  ye yazarak kürtaj fiyat listesini isteyebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi fiyatı

Bozulmuş bakireliği geri kazanmak ve gerdek gecesinde kızlık zarı kanamasını garanti almak için uygulanan himenoplasti ameliyat maliyetleri hakkında bilgi almak için kızlık zarı dikimi fiyatı konulu yazımı okuyun, yada WhatsApp  den fiyat listesi isteyin.

Vajina daraltma fiyatları

Vajinanızda cinsel ilişki esnasında bolluk hissediyorsanız bu durumu gidermek için cerrahi vajinoplasti ameliyatı yapabiliriz, bu konuda maliyet ne olur diye merak ediyorsanız vajina daraltma fiyatları konulu yazımı okuyun yada WhatsApp  den fiyat alın.

Labioplasti fiyatları

Cinsel bölgenizde kapak vazifesi gören ve vajina , rahim gibi üreme organlarını dış ortamdan koruyan labiumlar yani genital dudaklar bazı bayanlarda sarkma, düzensiz görünüm ve anormal boyut sebepleri ile rahatsızlık verebilir, bu durumda dudak küçültme ameliyatı ile problem çözülür, bu konuda maliyetlere bakmak için labioplasti fiyatları konulu yazımı okuyunuz.

Kürtaj Başakşehir

İstanbul Başakşehir ilçesinde kürtaj yapılan yerler ve kürtaj fiyatları hakkında bilgi almak için kürtaj Başakşehir konulu yazımı okuyunuz.



Kızlık zarı bozulmadan kürtaj konusu için site kullanım kuralları ( sayfalar bölümü )

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj

Kürtaj fiyatı forum