Kürtaj fiyatları

İstanbul'da kürtaj ücretleri nekadardır , çocuk aldırmanın toplam maliyeti nedir , kürtaj nasıl yapılıyor, kürtaj nedir ,.kürtaj sonrası kanama olur mu ? Gibi sorularınızı detaylarla cevaplıyoruz , istenmeyen yada plan dışı , evlilik dışı , zamansız diye nitelendirebileceğiniz hamilelik durumundan yasalara karşı gelmeden , risk almadan , ama aynı zamandada .. kayıtlarına işletmeden nasıl kurtulacağınızı anlatıyoruz. Öncrlikle şunu belirtelim gebeliğinizi sonlandırmak için vakum kürtaj dışında güvenli ve sağlıklı bir yöntem yoktur. Ülkemizde ve birçok ülkede yasalanmış olan düşük hapları , kürtaj ilaçları , düşük iğneleri , Cytotec ( misoprostol ) , RU-486 ( Mifepristone ) gibi ilaçları yasa dışı yollardan satın alıp denemeyin bile , ağır bir tablo ile hastaneye kaldırılabilirsiniz , şaka yapmıyorum.

Kürtaj ücretleri

İstanbul'da kürtaj fiyatları her iki yakadada yaklaşık olarak ...tl civarından başlar , bu en düşük gebelik sonlandırma ücreti olarak kürtaj yapan doktorlarca uygulanır. Gebelik haftası İstanbul için kürtaj ücreti belirleme kriteridir. Son adet tarihinden itibaren saymaya başlarsanız 4 haftalık bir hamilelik için İstanbul'da 2019 kürtaj maliyeti ...tl iken , gebeliğiniz 5 haftaya çıkarsa ...tl, 6 hafta olursa ...tl şeklinde değişen rakamlarla karşılaşırsınız. kürtaj yasasına göre en fazla 10 haftaya kadar kürtaj yapılabiliyor.

Kürtaj

Nerden geldi bu kürtaj kelimesi , kürtaj nedir , kürtaj nasıl yapılır, kürtaj yasakmıdır ? Gibi sorular aklınızı kurcalamıştır zamanında mutlaka . Kürtaj latince kazımak anlamında bir kelimedir ama tüm dünyada artık gebelik sonlandırma olarak kullanılıyor. Ülkemizde kürtaj yasasına göre 10 hafta dahil kürtaj yaptırmak serbesttir, yani kürtaj yasak değildir. Kürtaj en sağlıklı olarak vakum kürtaj metodu ile gerçekleştirilir.

Kürtaj nasıl yapılır ?

Eski sistem kazıma şeklinde kürtaj artık tarih oldu diyebilirim. Artık sadece vakum metodu ile kürtaj yapılıyor. Kürtaj nasıl yapılır diye merak edenleri hemen rahatlatalım , muayene ultrason , rahim girişinin lokal anestezik ilaçla uyuşturulması , hegar bujisi ile collum dilatasyonu, karmen kanülünün collum uteriye yerleştirilmesi , negatif basınç verilerek gebelik kesesinin dışarı alınması , kürtaj sonrası rahim boşluğunun yeniden ultrasonla incelenerek rahim içinde parça kalmadığından emin olunması.

Kürtaj sonrası

Çocuk aldırdıktan sonra başınıza neler geleceğini mutlaka merak edersiniz , kürtajdan sonra cinsel ilişki için ortalama 10 gün kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz. Kürtaj sonrasında yeniden adet görmeye başlamak için yani ilk adet için yaklaşık 40 gün beklemelisiniz. Kürtaj sonrası kanama ve ağrı şikayetiniz pek olmayacaktır.

Kürtaj fiyat yorumları

Kürtaj fiyat yorumları diğer jinekolog arkadaşlara karşı haksız rekabete yol açmasın diye kaldırılmıştır.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj

Kızlık zarı bozulmadan kürtaj

Kürtaj fiyatı forum