Kürtaj fiyatları 2019

Kürtaj fiyatları 2019 Mart sonrası bahar ve yaz aylarında kaç paradır, çoçuk aldırma ücretlerini belirleyen unsurlar nelerden oluşmaktadır, gebelik haftası kürtaj maliyetleri konusunda her zaman baş rol oynar, gebe kaldığınız zamandan itibaren yasal kürtaj süresi olan 10 haftaya doğru vakit geçtikçe cebinizden çıkacak olan çoçuk aldırma bütçesi artacaktır. Peki ozel hastane kürtaj fiyatları 2019 senesinde öncekine göre ne kadar artacaktır, İstanbul'da kürtaj fiyatları kadınlar kulübü forumunda kaç lira olarak yorumlanmıştır, Bakırköy için kürtaj fiyat listesini nasıl indirebilirim, twitter'da kürtaj fiyatları ekşi sözlükteki gibimidir diye aklınızda dert edindiğiniz sorular için bu makale işe yarayacaktır, sıkılmadan okuyamam dersenizde İstanbul bakırköy'deki muayenehanemizi  dan arayabilirsiniz, yada WhatsApp den kürtaj fiyat listemizi isteyebilirsiniz.

Özel hastane kürtaj fiyatları 2019 : İstanbul'da özel hastanelerin bazıları kürtaj yapmayı kabul ettikleri gibi büyük çoğunluğu çeşitli sebeplerle isteğe bağlı gebelik sonlandırma müdahalelerini yapmıyor, ücretlendirme hamilelik haftasının ulaştığı noktaya göre hesaplanmakla birlikte heryerde farklı fiyat söz konusudur. Özel hastanelerin SGK anlaşmalı olmalarından dolayı bekar bayanların kürtaj için tercih ettikleri genelde özel jinekolog muayenehaneleri olmaktadır.

Kürtaj fiyatları kadınlar kulübü : Forumlarda jinekolojik konular sık konuşulur anonim takma isimlerle kimliksiz olarak atıp tutanda çoktur, kürtaj fiyatları hakkında şu doktora çocuk aldırdım şu kadar ödedim gibi mesajlar doğru olmayabilir, en iyisi WhatsApp  den yazarak güncel kürtaj fiyat listemizi almanızdır.

Kürtaj nasıl yapılır ? : Kürtajın tarifini alıp evde uygulayamazsınız, başta söyleyeyim :) ama biraz bahsedersek içinizdeki kürtaj korkusu hafifler bence : doktorla görüşme 5 dakika, ultrasonla gebelik kesesinin tespiti ve gebelik haftası tayini 5 dakika, rahim girişinin lokal anestezi ile uyuşturulması 2 dakika, dahim kalanı dilatasyonu ve karmen kanülünün yerleştirilmesi, vakumla gebelik kesesinin dışarı alınması 5 dakika sürer. Yani yarım saati geçmeyen bir sürede buradan yürüyüp gidebilirsiniz.

Kürtaj yasası : Bu konuda yeni çıkan bir KHK yok ama eskiden kalma resmi gazetede yayına uğramış, yürürlüğe girmiş kürtaj kanunlarına göre en göze çarpan kural 10 haftayı aşan gebeliklerde kürtaj yapılamamasıdır, bu süre aşılırsa kürtajı yapan doktor ve yaptıran hastaya ağır hapis cezası verilir, buna ilave olarakta 18 yaşını ay ve gün olarak doldurmayan kişilerin isteğe bağlı çocuk aldırmaları için ebeveynlerinden yazılı izin getirmeleri zorunludur, veya beraber gelmeleri gerekir, ama 16 yaşını doldurmayanlarda mahkeme kararı aranır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj

Kızlık zarı bozulmadan kürtaj

Kürtaj fiyatı forum